Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu ÄŚernĂ˝ pátek u KrálĹŻ
Titulky
Názory
ČlankyChybyZajímavostiKomentářDiskuzeKnihyNovinkyNastavení
Hodnocení
Odkazy
štáb
seriál Ulice - 15.díl - název: ÄŚernĂ˝ pátek u KrálĹŻ
líbí se ti?? Dej to vědět!:
Hodnocení dílu

%

Řada:
1
Číslo epizody:
15
Díl v serii
15
Datum premiéry:
Žánr:
Seznam žánrů
RodinnĂ˝
SituaÄŤnĂ­ komedie
Obsah:

Ráno se Boháč probouzí sám. Cestou do práce se staví ve večerce u Nyklové, kde nechá vzkaz pro Lumíra Nykla, že s ním končí. Z práce pak volá zkorumpovanému úředníkovi z bytového odboru a domluví si s ním schůzku, kde mu vrací nájemní smlouvu a požaduje zpět zálohu na byt. Úředník se zprvu vykrucuje, ale když mu Boháč pohrozí videozáznamem, kde přebírá úplatek, úředník začne brát jeho slova vážně a jde si telefonicky promluvit s Lumírem Nyklem. Ten je zcela nad věcí a radí úředníkovi, aby celou věc nechal až na pondělí. Na schůzce s manželkou Evou Boháč navrhuje rozvod. Eva souhlasí, jen chce, aby to Boháč sám sdělil Anežce. Po schůzce se Boháč opět staví v bufetu a bez obalu Nyklové oznámí, ať se Lumír ozve, nebo že bude litovat. Starý Nykl chce Boháče arogantně usměrnit, ale Boháč je rozhodnut bojovat.
--- Jeřábek láká Terezu za školu. Šla by s ním někam raději odpoledne, ale to už má Jeřábek domluvenou schůzku s Pumrovou. Navíc na Terezu dohlíží Matěj.
--- Hejlová dává Lence dopis, který jí „ztopila" s tím, že se zatoulal k hospodářce, která ho omylem otevřela. Lenka ho neotevře. Po škole zajde Hejlová za synem do práce a prosí ho, aby našel na internetu nějaké informace obsahující jméno Ivany Koutné (zesnulá dcera paní Popelkové) a města Vyškov. Hejl je zprvu proti, ale mateřská autorita zapůsobí. Vytištěné články pak Hejlová ukazuje Lence a upozoròuje ji, že pokud by měla na kontě morální selhání, nemohla by dál učit.
--- Lída Farská doma oznamuje, že už dál nechce mít s bulvárem nic společného. Na rozdíl od své sestry Moniky, která přichází pozdě na Lenčinu hodinu a ta jí za trest dává napsat sloh na téma „Moje vteřina slávy".
--- Marie Králová ukazuje na hřbitově manželovi místo, kde by chtěla mít hrob. Krále to rozčílí. Do hádky přichází Zdena Čistá, která Královi na chatu přivezla smlouvy. Později na chatě začne Králová vést hlasité úvahy o tom, jakou ženu by si po její smrti měl Král najít. Král je naštvaný a sehraje velmi černý komediální výstup. Králová se směje, ale náhle dostane záchvat. Král chce volat sanitku, ale v panice upadne a poraní si ruku. Situaci s rozvahou řeší Čistá.

Zdroj a autorská práva:
NOVA
Veškerá práva vyhrazena (c) CET 21, spol. s r.o., Kříženeckého nám. 1078/5, Praha 5
Přidáno dne:
07.04.2008, 21:55:52
Změna dne:
01.01.1970, 01:00:22
obsazení:
Televizní štáb

Osoby profese
ReĹľie

Hlavní postavy dílu

Osoby Role

Vedlejší postavy dílu

Osoby Role

Postavy ´´jednoho´´ dílu

Osoby Role

Vysíláno:
Datum uvedení Čas Stanice

17:35 - Telka

21:45 - Telka

07:40 - Telka
Video :
Video přesunuto do souboru pro vide pro přehrání klikněte nahoře na záložku VIDEA nebo . Kdo chce vidět video klikne na odkaz a ostatní to nebude obtěžovat a zdržovat načítání :D
Díl
Název dílu
*
6. dílBára Ĺ™editelkou
7. dílZakázka pro Ĺ vĂ˝carsko
8. dílRozzuĹ™enĂ˝ Pešek
9. dílNoÄŤnĂ­ brigáda
10. dílPoprask u FarskĂ˝ch
11. dílLenÄŤin vedlejšák
12. dílMoniÄŤin Hon na Savku
13. dílTrampoty s bydlenĂ­m
14. dílCo se dÄ›je s Terezou?
15. dílÄŚernĂ˝ pátek u KrálĹŻ
16. dílZtráta peněženky
17. dílPeškĹŻv denĂ­k
18. dílLĂ­da paparazzim
19. dílAkce Bety
20. dílPopelková ĂştoÄŤĂ­
21. dílNepovedenĂ˝ mejdan
22. dílÄŚasovaná bomba: koktejly na hubnutĂ­
23. dílJedna, nebo druhá?
24. dílDalší kolaps Marie KrálovĂ©
Přečteno: 5638 krát
vygenerovano za: 0.1943 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky





Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +8244 za roky (2008-24.3.2019)

© 2007 - 2009 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek! Podpořte je a napište co by jste zde chtěli mít!
TI JENŽ SE STANOU ZÁROVEˇN STANOU I FANOUŠKY STRÁNEK NA FB BUDOU MÍT PO POŽÁDÁNÍ VÝHODY NAVÍC!

Share |