Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu Trampoty s bydlenĂ­m
Titulky
Názory
ČlankyChybyZajímavostiKomentářDiskuzeKnihyNovinkyNastavení
Hodnocení
Odkazy
štáb
seriál Ulice - 13.díl - název: Trampoty s bydlenĂ­m
líbí se ti?? Dej to vědět!:
Hodnocení dílu

%

Řada:
1
Číslo epizody:
13
Díl v serii
13
Datum premiéry:
Žánr:
Seznam žánrů
RodinnĂ˝
SituaÄŤnĂ­ komedie
Obsah:

U snídaně se Tereza pohádá s Bárou. Ve škole má s novým oblečením u spolužáků úspěch, ale Pumrová ji jako obvykle shodí. Znemožněná Tereza odejde ze školy a zamíří ke Králům na chatu. Matěj si sice pro učitele vymyslí důvěryhodnou omluvu, ale škodolibá Pumrová Terezu s chutí podrazí. Matěj naštěstí situaci zachrání. Na chatě si Tereza povídá s paní Královou o svém trápení s Bárou, Králová stále vede své pohřební řeči. Doma Matěj před rodiči Terezu kryje. Tvrdí jim, že je s Jeřábkem v kině. Když se Tereza vrátí večer domů, omluví se Báře za své chování.
--- Mezi Boháčem a Evou v noci k intimnímu sblížení nedošlo. Je ale třeba vyřešit problém s bydlením. Boháč Evě přislíbí pomoc, nicméně spěchá do práce a tak - ač nerad - musí Evu v bytě zanechat a dát jí klíče. Večer Eva v bytě na Boháče čeká, aby to dořešili a navrhne mu, že se prozatím s Anežkou nastěhují k němu.
--- Lenka dostane do školy další tajemný dopis, tentokrát s fotkou náhrobního kamene mladé ženy s nápisem „Pamatuj". Hejlová je zvědavá, ale Lenka jí psaní neukáže. Později pak Lenka přistihne Hejlovou, jak se přehrabuje v koši (hledá dopis). Ta si vymyslí historku o lenosti uklízeček a koš jde „jako" vysypat.
--- Monika se sejde se Savkou v kavárně a ujišťuje ho, že nebude dělat potíže. Žádá po něm jen poslední polibek, při němž je Lída, dosud ukrytá v křoví, vyfotí. Lída má ze sebe špatný pocit, ale Monika ji uklidní a dopis s fotkami osobně odnáší přímo do redakce bulvárních novin.
--- Digi vypráví Bety, že ji pankáč vyhodil na ulici, protože si nechtěla „užívat" s jeho kamarády. Bety si myslí, že by měly zavolat policii. Digi však tvrdí, že si za to může sama. Později za Digi do kadeřnictví přichází významná zákaznice - architektka. Digi se zjeví s posprejovaným účesem „NO FUTURE". Architektka je nadšena a prosí o vytvoření stejné vlasové kreace. Ingrid, Digi a Bety umisťují do výlohy reklamu na „Účes na Digi". Digi přidá malé oznámení o tom, že stříhá i za bydlení.

Zdroj a autorská práva:
NOVA
Veškerá práva vyhrazena (c) CET 21, spol. s r.o., Kříženeckého nám. 1078/5, Praha 5
Přidáno dne:
07.04.2008, 21:46:06
Změněno dne:
03.11.2008, 19:54:38
obsazení:
Televizní štáb

Osoby profese
ReĹľie

Hlavní postavy dílu

Osoby Role

Vedlejší postavy dílu

Osoby Role

Postavy ´´jednoho´´ dílu

Osoby Role

Vysíláno:
Datum uvedení Čas Stanice

17:35 - Telka

21:50 - Telka

07:40 - Telka
Video :
Video přesunuto do souboru pro vide pro přehrání klikněte nahoře na záložku VIDEA nebo . Kdo chce vidět video klikne na odkaz a ostatní to nebude obtěžovat a zdržovat načítání :D
Díl
Název dílu
*
4. dílPĹ™ijetĂ­ BedĹ™icha Lišky
5. dílTerezÄŤin smolnĂ˝ den
6. dílBára Ĺ™editelkou
7. dílZakázka pro Ĺ vĂ˝carsko
8. dílRozzuĹ™enĂ˝ Pešek
9. dílNoÄŤnĂ­ brigáda
10. dílPoprask u FarskĂ˝ch
11. dílLenÄŤin vedlejšák
12. dílMoniÄŤin Hon na Savku
13. dílTrampoty s bydlenĂ­m
14. dílCo se dÄ›je s Terezou?
15. dílÄŚernĂ˝ pátek u KrálĹŻ
16. dílZtráta peněženky
17. dílPeškĹŻv denĂ­k
18. dílLĂ­da paparazzim
19. dílAkce Bety
20. dílPopelková ĂştoÄŤĂ­
21. dílNepovedenĂ˝ mejdan
22. dílÄŚasovaná bomba: koktejly na hubnutĂ­
Přečteno: 5283 krát
vygenerovano za: 0.0533 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky





Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +8244 za roky (2008-24.3.2019)

© 2007 - 2009 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek! Podpořte je a napište co by jste zde chtěli mít!
TI JENŽ SE STANOU ZÁROVEˇN STANOU I FANOUŠKY STRÁNEK NA FB BUDOU MÍT PO POŽÁDÁNÍ VÝHODY NAVÍC!

Share |