Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu ÄŚasovaná bomba: koktejly na hubnutĂ­
Titulky
Názory
ČlankyChybyZajímavostiKomentářDiskuzeKnihyNovinkyNastavení
Hodnocení
Odkazy
štáb
seriál Ulice - 22.díl - název: ÄŚasovaná bomba: koktejly na hubnutĂ­
líbí se ti?? Dej to vědět!:
Hodnocení dílu

%

Řada:
1
Číslo epizody:
22
Díl v serii
22
Datum premiéry:
Žánr:
Seznam žánrů
RodinnĂ˝
SituaÄŤnĂ­ komedie
Obsah:

Matějovi je ráno zle, Tereza je zprvu naštvaná, ale pak ji to přejde a Matěj se jí svěří s neblahým zážitkem s Peškem. Tereza mu doporučí se Peškovi omluvit. Matěj to udělá a k tomu získá Peškův slib, že rodičům nic neřekne. Na oplátku Pešek žádá, aby se s Adrianou nestýkali za jeho zády, což Matěj neslíbí, ale ujistí Peška, že neudělá nic, co by jí ublížilo.
---Lída Farská dostane ráno vzkaz od Michala, že má jít na schůzku do redakce časopisu. Místo toho ale zůstane u nemocné sestry, kterou opět berou křeče do břicha.
---Ve fitku se Olda Farský baví se Sylvou o Jitčině plánu. Sylva přitom popíjí hubnoucí koktejl. Po chvíli jí začnou brát silné křeče do břicha, což Olda zprvu přikládá možnému těhotenství. Když se ale Sylva zmíní o koktejlu, vybaví si Olda spojitost s bolestmi jeho dcery Moniky. Ihned naloží Sylvu do auta, po cestě se staví i pro Moniku a obě dívky odváží do nemocnice. Když se vrátí do fitka, podá si dealera, protože zjistí, že koktejly byly prošlé. Za trest ho nechá jeden vypít. Lída doma informuje Jitku o celé situaci.
--- Hejlová opět radí Lence, aby se Popelkové raději omluvila. Ta však tvrdí, že se nemá za co omlouvat. V hospodě Lenka během práce probírá s Henrym její vztah s Boháčem a stěžuje si na smůlu na ženaté chlapy. Henry tajně zavolá Boháčovi, aby přišel do hospody za Lenkou. Než Boháč dorazí, snaží se ji Henry v hospodě udržet. Lenka to pochopí a zůstává.
--- Ingrid pozve Michala na oběd, kde mu sdělí svůj plán na rozšíření kadeřnictví. Prostory by získaly od sousedky - staré paní Sklenářové, kterou by dali do starobince - a peníze by si půjčili. Michal je zásadně proti. Poté Ingrid shání Lumíra Nykla v bufetu. Potkává jen Nyklovou, které se Ingrid moc líbí a nejradši by ji dala s Lumírem dohromady. Dá Ingrid na Lumíra číslo a Ingrid ji za to nabídne ostříhání u nich v salonu.
---Bára Jordánová se vrací domů ze služební cesty.

Zdroj a autorská práva:
NOVA
Veškerá práva vyhrazena (c) CET 21, spol. s r.o., Kříženeckého nám. 1078/5, Praha 5
Přidáno dne:
08.04.2008, 21:59:49
Změna dne:
obsazení:
Televizní štáb

Osoby profese
ReĹľie

Hlavní postavy dílu

Osoby Role

Vedlejší postavy dílu

Osoby Role

Postavy ´´jednoho´´ dílu

Osoby Role

Vysíláno:
Datum uvedení Čas Stanice

17:35 - Telka

21:40 - Telka

07:35 - Telka
Video :
Video přesunuto do souboru pro vide pro přehrání klikněte nahoře na záložku VIDEA nebo . Kdo chce vidět video klikne na odkaz a ostatní to nebude obtěžovat a zdržovat načítání :D
Díl
Název dílu
*
13. dílTrampoty s bydlenĂ­m
14. dílCo se dÄ›je s Terezou?
15. dílÄŚernĂ˝ pátek u KrálĹŻ
16. dílZtráta peněženky
17. dílPeškĹŻv denĂ­k
18. dílLĂ­da paparazzim
19. dílAkce Bety
20. dílPopelková ĂştoÄŤĂ­
21. dílNepovedenĂ˝ mejdan
22. dílÄŚasovaná bomba: koktejly na hubnutĂ­
23. dílJedna, nebo druhá?
24. dílDalší kolaps Marie KrálovĂ©
25. dílNeÄŤekaná rozhodnutĂ­
26. dílStará láska nerezavĂ­
27. dílLenÄŤina návštÄ›va Vyškova
28. dílZámÄ›na šperkĹŻ
29. dílMatÄ›jovy přípravy
30. dílPrvnĂ­ milovánĂ­ s Adrianou
31. dílDigi vs. Bety
Přečteno: 6534 krát
vygenerovano za: 0.0619 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky





Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +8244 za roky (2008-24.3.2019)

© 2007 - 2009 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek! Podpořte je a napište co by jste zde chtěli mít!
TI JENŽ SE STANOU ZÁROVEˇN STANOU I FANOUŠKY STRÁNEK NA FB BUDOU MÍT PO POŽÁDÁNÍ VÝHODY NAVÍC!

Share |