Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu Akce Bety
Titulky
Názory
ČlankyChybyZajímavostiKomentářDiskuzeKnihyNovinkyNastavení
Hodnocení
Odkazy
štáb
seriál Ulice - 19.díl - název: Akce Bety
líbí se ti?? Dej to vědět!:
Hodnocení dílu

%

Řada:
1
Číslo epizody:
19
Díl v serii
19
Datum premiéry:
Žánr:
Seznam žánrů
RodinnĂ˝
SituaÄŤnĂ­ komedie
Obsah:

Hrihorijovi se nepodařilo dát do Ančiny skříòky peněženku a tak se jí snaží nastražit pod ponk v dílně, aby ji jako „náhodou" našla. Nenápadně pak na ni Anču upozorní, jenže té je jasné, že tato peněženka není její. Myslí si, že ji tam nastražil Liška a tak se mu jde omluvit, protože pochopí, že on její ztracenou peněženku neukradl. Věděl by totiž, že tam nebyly dva tisíce, ale necelý jeden. Anča ovšem vysloví novou teorii. Je prý možné, že peněženku kradl Hrihorij. Do toho přináší paní Čistá Anče balíček, v němž Anča najde svou skutečnou ztracenou peněženku i s celým obsahem. Omylem ji přibalila k zásilce a poctivý příjemce ji poslal zpět.
--- Boháč volá Evě do Paříže, aby přijela, neboť má Anežka neštovice. Podle Evy to Boháč zvládne hravě sám.Boháč ale musí do práce a tak vezme Anežku s sebou. Bára je pošle oba domů a ještě pomůže Boháčovi zařídit paragraf. Boháč ještě stačí Báru varovat před Lumírem Nyklem, který za ní přišel ohledně opravy stoupaček. Večer Boháč volá Lence, aby mu poradila, jak má uvařit večeři. Lenka se dostaví osobně i s hotovým jídlem.
---Lída zjistí, že článek s její fotografií v bulváru nakonec vyšel. Jde vynadat redaktorovi, který jí oznámí, že nesmazala všechny snímky. Lída žádá, aby jí už nikdy nevolal. Před domem pak na Lídu čeká nevěrná manželka ministra, kterou Lída fotila a děkuje jí, že s jejím přispěním získala nové divadelní role. Fotky v bulváru napomohly její popularitě. Lída jí pouze oznámí, že s bulvárem skončila.
--- U snídaně se Bety během hovoru zmiòuje Digi, že vždycky chtěla kočku, ale matka jí tvrdila, že trpí alergií. V kadeřnictví Bety stříhá kluka jménem Honza, který se přiznává, že ji zná z jistého rockového klubu. Povídají si a Bety si všimne, že Honza mrká na Digi. Postupně jí dochází, že Digi jí Honzu dohodila. Ze vzteku Honzu ani nedostříhá. Doma má Digi pro Bety schované kotě v batohu a testuje, jestli Bety neotéká. Pak kotě vyndá a vysvětlí Bety, že si alergii její matka vymyslela, protože doma zvíře nechtěla. Bety je z toho nadšená.

Zdroj a autorská práva:
NOVA
Veškerá práva vyhrazena (c) CET 21, spol. s r.o., Kříženeckého nám. 1078/5, Praha 5
Přidáno dne:
07.04.2008, 22:09:57
Změna dne:
obsazení:
Televizní štáb

Osoby profese
ReĹľie

Hlavní postavy dílu

Osoby Role

Vedlejší postavy dílu

Osoby Role

Postavy ´´jednoho´´ dílu

Osoby Role

Vysíláno:
Datum uvedení Čas Stanice

17:35 - Telka

21:30 - Telka

07:40 - Telka
Video :
Video přesunuto do souboru pro vide pro přehrání klikněte nahoře na záložku VIDEA nebo . Kdo chce vidět video klikne na odkaz a ostatní to nebude obtěžovat a zdržovat načítání :D
Díl
Název dílu
*
10. dílPoprask u FarskĂ˝ch
11. dílLenÄŤin vedlejšák
12. dílMoniÄŤin Hon na Savku
13. dílTrampoty s bydlenĂ­m
14. dílCo se dÄ›je s Terezou?
15. dílÄŚernĂ˝ pátek u KrálĹŻ
16. dílZtráta peněženky
17. dílPeškĹŻv denĂ­k
18. dílLĂ­da paparazzim
19. dílAkce Bety
20. dílPopelková ĂştoÄŤĂ­
21. dílNepovedenĂ˝ mejdan
22. dílÄŚasovaná bomba: koktejly na hubnutĂ­
23. dílJedna, nebo druhá?
24. dílDalší kolaps Marie KrálovĂ©
25. dílNeÄŤekaná rozhodnutĂ­
26. dílStará láska nerezavĂ­
27. dílLenÄŤina návštÄ›va Vyškova
28. dílZámÄ›na šperkĹŻ
Přečteno: 7842 krát
vygenerovano za: 0.1615 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky





Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +8244 za roky (2008-24.3.2019)

© 2007 - 2009 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek! Podpořte je a napište co by jste zde chtěli mít!
TI JENŽ SE STANOU ZÁROVEˇN STANOU I FANOUŠKY STRÁNEK NA FB BUDOU MÍT PO POŽÁDÁNÍ VÝHODY NAVÍC!

Share |