Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu PotvrzenĂ­
Titulky
Názory
ČlankyChybyZajímavostiKomentářDiskuzeKnihyNovinkyNastavení
Hodnocení
Odkazy
štáb
seriál Ulice - 38.díl - název: PotvrzenĂ­
líbí se ti?? Dej to vědět!:
Hodnocení dílu

%

Řada:
1
Číslo epizody:
38
Díl v serii
38
Datum premiéry:
Žánr:
Seznam žánrů
RodinnĂ˝
SituaÄŤnĂ­ komedie
Obsah:

Tomáš Jordán dává Matějovi přednášku o antikoncepci. Pro názornost zakoupil i kondomy. V průběhu diskuse přichází k Jordánovým Pešek s potvrzením od gynekologa, že Adriana je stále nevinná. Když vtom když uvidí Matěje, jak si hraje s kondomem. Nevěří svým očím, dostane vztek a oznámí konec styků se všemi členy Jordánovic rodiny.

--- Starý Nykl jde orodovat za syna do firmy. Bára Jordánová je zprvu neoblomná, ale pak se spolu domluví na dvou nocích oprav navíc.

--- Digi vyjede na Bety, aby si nevodila Honzu domu, když je tam i ona. Situaci okolo Honzy a Bety později řeší Digi s redaktorkou Zejdovou a přiznává jí, že má vlastně Honzu ráda a štve jí, že jim to s Bety tak klape. Přesto je ale rozhodnutá podporovat Bety v jejím štěstí a Bety se pak doma za předchozí výstup omluví.

--- Olda je roztrpčený z fotografií, které udělala Lída pro časopis. Jitce to na nich totiž moc sluší, zato on vedle ní vypadá jak „fotr s pivem". Snaží se obloudit redaktorku Zejdovou, aby fotky neotiskla, protože ho fotografie nevystihují v pravém světle, jenže ta na něj vyrukuje s argumentem, proti kterému Oldřich nezná obrany. Doma to ještě Olda zkusí na Lídu, dělá před ní ze sebe ukřivděného chudáka. Lídě se ho zželí a nakonec o celém projektu zapochybuje.

--- Adriana a Matěj se dohodnou, že i přes lékařské potvrzení se budou tvářit jako, že spolu spí a když se Adriana za Matějem staví ve třídě, naschvál se přede všemi spolužáky líbají a dávají najevo svou lásku. Jenže vtom přijde do třídy profesorka Hejlová. Adrianu si ve třídě pozdrží a všem ukáže gynekologické potvrzení, které jí poskytl Pešek, a které dokazuje že Adriana je ještě panna a tudíž fámy, které kolují o ní a o Matějovi nejsou vůbec pravdivé. Ponížená a zoufalá Adriana uteče ze třídy.

Zdroj a autorská práva:
NOVA
Veškerá práva vyhrazena (c) CET 21, spol. s r.o., Kříženeckého nám. 1078/5, Praha 5
Přidáno dne:
09.04.2008, 16:42:09
Změna dne:
obsazení:
Televizní štáb

Osoby profese
ReĹľie

Hlavní postavy dílu

Osoby Role

Vedlejší postavy dílu

Osoby Role

Postavy ´´jednoho´´ dílu

Osoby Role

Vysíláno:
Datum uvedení Čas Stanice

17:35 - Telka

21:50 - Telka

07:40 - Telka
Video :
Video přesunuto do souboru pro vide pro přehrání klikněte nahoře na záložku VIDEA nebo . Kdo chce vidět video klikne na odkaz a ostatní to nebude obtěžovat a zdržovat načítání :D
Díl
Název dílu
*
29. dílMatÄ›jovy přípravy
30. dílPrvnĂ­ milovánĂ­ s Adrianou
31. dílDigi vs. Bety
32. dílIngrid zkoumá terĂ©n
33. dílĹ pionka
34. dílLumĂ­rovo pátránĂ­
35. dílZamilovaná LĂ­da
36. dílTrio Hrihorio
37. dílStÄ›hovavĂ˝ Honza
38. dílPotvrzenĂ­
39. dílAdrianin ĂştÄ›k z domova
40. dílHledaÄŤi pokladu
41. dílHalloweenskĂ˝ veÄŤĂ­rek
42. dílKrálovo odhalenĂ­
43. dílPátránĂ­
44. dílLumĂ­rova nabĂ­dka
45. dílAdriana na ĂştÄ›ku
46. dílHonzĹŻv rozchod s Bety
47. dílAdrianin azyl
Přečteno: 7670 krát
vygenerovano za: 0.0578 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky





Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +8244 za roky (2008-24.3.2019)

© 2007 - 2009 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek! Podpořte je a napište co by jste zde chtěli mít!
TI JENŽ SE STANOU ZÁROVEˇN STANOU I FANOUŠKY STRÁNEK NA FB BUDOU MÍT PO POŽÁDÁNÍ VÝHODY NAVÍC!

Share |