Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu Zamilovaná LĂ­da
Titulky
Názory
ČlankyChybyZajímavostiKomentářDiskuzeKnihyNovinkyNastavení
Hodnocení
Odkazy
štáb
seriál Ulice - 35.díl - název: Zamilovaná LĂ­da
líbí se ti?? Dej to vědět!:
Hodnocení dílu

%

Řada:
1
Číslo epizody:
35
Díl v serii
35
Datum premiéry:
Žánr:
Seznam žánrů
RodinnĂ˝
SituaÄŤnĂ­ komedie
Obsah:

Jitka Farská dostává anonymní dopis. Svěřuje se s tím Ingrid a řekne jí i o včerejším anonymním telefonátu. Vše se týká údajného vztahu Oldy a jeho klientky Sylvy. Ingrid Jitce poradí, že by měla zajít do fitka a osobně se o možné nevěře svého muže přesvědčit.

---Lenka oznámí Hejlové, že v hospodě končí, nicméně tam hodlá vystavovat své obrazy. Proti tomu Hejlová nic nenamítá. Náhodné setkání způsobí, že si Lenka vezme k sobě Anežku Boháčovou na hlídání, aby si jí nemusela Eva Boháčová brát s sebou do ordinace. Když k večeru přivede Lenka Anežku zpět domů, pozve ji Eva dál. Do toho volá Boháč z Číny, Eva nabízí Lence sluchátko, ale ta odmítá a raději odchází pryč.

---Hejlová rozmlouvá s Jordánovými a Peškem ohledně psaníčka. Jordánovi si nejsou jisti pravdivostí toho psaní, Pešek naopak vyvádí, že jejich syn Adrianu zneužil. Doma Pešek Adrianě pořádně vynadá, dokonce padne i facka. Adriana se brání a tvrdí, že s Matějem nic neměla.

--- Podobná atmosféra je i u Jordánů, avšak Matěj je ochoten přiznat pravdu pouze Tomášovi. Mezi čtyřma očima otci sdělí, jak to s Adrianou bylo a ten mu radí, aby šel vše vysvětlit i Peškovi.

---Lída přinesla Michalovi ukázat svoje fotky. Michal by si rád někde vystavil tu, na níž jsou spolu. Navíc Lídě věnuje přívěsek - zlatou rybku - pro štěstí. Lída si dodá odvahy a pokusí se Michala políbit, jenže do toho přijde Digi a Lídě její pokus pokazí.

---Bety připravila pro Honzu romantický večer při svíčkách, jenže ten když zjistí, že Digi není doma, vymluví se, že má ještě něco na práci a tudíž musí brzy odejít. Citlivou Bety to velmi rozesmutní

Zdroj a autorská práva:
NOVA
Veškerá práva vyhrazena (c) CET 21, spol. s r.o., Kříženeckého nám. 1078/5, Praha 5
Přidáno dne:
09.04.2008, 16:35:01
Změna dne:
obsazení:
Televizní štáb

Osoby profese
ReĹľie

Hlavní postavy dílu

Osoby Role

Vedlejší postavy dílu

Osoby Role

Postavy ´´jednoho´´ dílu

Osoby Role

Vysíláno:
Datum uvedení Čas Stanice

17:35 - Telka

21:45 - Telka

07:40 - Telka
Video :
Video přesunuto do souboru pro vide pro přehrání klikněte nahoře na záložku VIDEA nebo . Kdo chce vidět video klikne na odkaz a ostatní to nebude obtěžovat a zdržovat načítání :D
Díl
Název dílu
*
26. dílStará láska nerezavĂ­
27. dílLenÄŤina návštÄ›va Vyškova
28. dílZámÄ›na šperkĹŻ
29. dílMatÄ›jovy přípravy
30. dílPrvnĂ­ milovánĂ­ s Adrianou
31. dílDigi vs. Bety
32. dílIngrid zkoumá terĂ©n
33. dílĹ pionka
34. dílLumĂ­rovo pátránĂ­
35. dílZamilovaná LĂ­da
36. dílTrio Hrihorio
37. dílStÄ›hovavĂ˝ Honza
38. dílPotvrzenĂ­
39. dílAdrianin ĂştÄ›k z domova
40. dílHledaÄŤi pokladu
41. dílHalloweenskĂ˝ veÄŤĂ­rek
42. dílKrálovo odhalenĂ­
43. dílPátránĂ­
44. dílLumĂ­rova nabĂ­dka
Přečteno: 9518 krát
vygenerovano za: 0.3147 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky





Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +8244 za roky (2008-24.3.2019)

© 2007 - 2009 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek! Podpořte je a napište co by jste zde chtěli mít!
TI JENŽ SE STANOU ZÁROVEˇN STANOU I FANOUŠKY STRÁNEK NA FB BUDOU MÍT PO POŽÁDÁNÍ VÝHODY NAVÍC!

Share |