Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu Ĺ pionka
Titulky
Názory
ČlankyChybyZajímavostiKomentářDiskuzeKnihyNovinkyNastavení
Hodnocení
Odkazy
štáb
seriál Ulice - 33.díl - název: Ĺ pionka
líbí se ti?? Dej to vědět!:
Hodnocení dílu

%

Řada:
1
Číslo epizody:
33
Díl v serii
33
Datum premiéry:
Žánr:
Seznam žánrů
RodinnĂ˝
SituaÄŤnĂ­ komedie
Obsah:

Ingrid rozjíždí své intriky - jako anonym volá Jitce a informuje ji o schůzce Oldy se Sylvou. Později dělá nešťastné Jitce vrbu. Ta jí líčí svou situaci a nenápadně vyzvídá, jestli se kolem Oldy ve fitku netočí nějaká slečna. Ingrid zatím jen opatrně naznačuje, nicméně Jitce přislíbí, že vše podrobně zjistí. Ve fitku se dá Ingrid se Sylvou do řeči ohledně cvičení, jenže Ingrid začne vyzvídat a rozpovídá Sylvu tak, až se rozvypráví i o svém příteli. Sylva také vysloví podezření, že má Ingrid zálusk na Oldu. To však Ingrid jednoznačně popře.

---Matěj Tereze vysvětlí, jak to bylo doopravdy mezi ním a Adrianou, tedy že vůbec k ničemu nedošlo a prosí jí, aby to nikomu neříkala. Spor mezi Adrianou a Matějem pokračuje, ale nakonec si mladý pár mezi sebou vše vysvětlí a udobří se.

---Henry se zmiòuje Lence, že hodlá udělat v hospodě Halloween party. Večer je Lenka pozvaná na večeři k profesorce Hejlové. Během hovoru jí Hejlová doporučí, aby zanechala práce v hospodě u Henryho, protože rodiče některých žáků si stěžují. Od Jardy Hejla, syna profesorky, se Lenka dozví překvapivou novinu, že se jí Hejlová zastala před ředitelem školy, protože chtěl Lenku vyhodit. Díky tomu změní Lenka na Hejlovou názor, který dosud měla a slíbí, že s prací v hospodě něco udělá. Cestou domů se Lenka potká s Bárou Jordánovou, dají se do řeči, ale ani jedna z nich si nevšimne, že je za keřem poslouchá tajemná paní Popelková. Když obě ženy odejdou, vydá se Popelková do hospody a oznámí Henrymu, aby si dal na Lenku pozor, protože již dříve ukradla jejímu zeťovi desettisíc z kasy.

---Digiina nová známá - redaktorka Zejdová, která je klientkou kadeřnictví, Digi poradí, aby byla na Honzu protivná. Tím ho prý zaručeně od sebe odežene.

---Přestože Honza není dvakrát nadšen, stráví odpoledne s Bety. Ta pak večer předá Digi dárek - přívěšek na krk - za to, že ji s Honzou seznámila. Digi o dárek, který je víceméně jen od Honzy, nestojí a chce ho vrátit.

Zdroj a autorská práva:
NOVA
Veškerá práva vyhrazena (c) CET 21, spol. s r.o., Kříženeckého nám. 1078/5, Praha 5
Přidáno dne:
09.04.2008, 16:31:07
Změna dne:
01.01.1970, 01:00:20
obsazení:
Televizní štáb

Osoby profese
ReĹľie

Hlavní postavy dílu

Osoby Role

Vedlejší postavy dílu

Osoby Role

Postavy ´´jednoho´´ dílu

Osoby Role

Vysíláno:
Datum uvedení Čas Stanice

17:35 - Telka

21:55 - Telka

07:40 - Telka
Video :
Video přesunuto do souboru pro vide pro přehrání klikněte nahoře na záložku VIDEA nebo . Kdo chce vidět video klikne na odkaz a ostatní to nebude obtěžovat a zdržovat načítání :D
Díl
Název dílu
*
24. dílDalší kolaps Marie KrálovĂ©
25. dílNeÄŤekaná rozhodnutĂ­
26. dílStará láska nerezavĂ­
27. dílLenÄŤina návštÄ›va Vyškova
28. dílZámÄ›na šperkĹŻ
29. dílMatÄ›jovy přípravy
30. dílPrvnĂ­ milovánĂ­ s Adrianou
31. dílDigi vs. Bety
32. dílIngrid zkoumá terĂ©n
33. dílĹ pionka
34. dílLumĂ­rovo pátránĂ­
35. dílZamilovaná LĂ­da
36. dílTrio Hrihorio
37. dílStÄ›hovavĂ˝ Honza
38. dílPotvrzenĂ­
39. dílAdrianin ĂştÄ›k z domova
40. dílHledaÄŤi pokladu
41. dílHalloweenskĂ˝ veÄŤĂ­rek
42. dílKrálovo odhalenĂ­
Přečteno: 6451 krát
vygenerovano za: 0.0312 sek.

* =videa ,=Datum premiéry dílu , =textů , Tato ikonta u dílu Vás upozorní na to , že u dílu je už doplněné herecké obsazení , Hlášky





Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +8244 za roky (2008-24.3.2019)

© 2007 - 2009 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek! Podpořte je a napište co by jste zde chtěli mít!
TI JENŽ SE STANOU ZÁROVEˇN STANOU I FANOUŠKY STRÁNEK NA FB BUDOU MÍT PO POŽÁDÁNÍ VÝHODY NAVÍC!

Share |